”In onze keuken werken wij met dagverse producten. Samen met onze leveranciers gaan wij iedere keer weer op zoek naar topproducten. Pure ingrediënten en pure smaken. Zorgen dat ieder ingrediënt het best tot zijn recht komt. Dat is onze uitdaging” – Chef-kok Ron Lemmens
Sinds 2016, één jaar na de opening, tot 2020 bekroond door Michelin met een Bib Gourmand. Sinds 2018 opgenomen in de Lekker500 en sinds 2019 als nieuwkomer in de Gault&Millau gids.
Bekijk hier onze actuele menukaart:
F L A V O U R S
& P A S S I O N
M E N U
Een menu met onze signatuur gerechten. Geeft onze keuken goed weer en zorgt voor de totaalbeleving. Met passie bereid!
K N O L S E L D E R I J — 1
amandel | bleekselderij | groene appel | citrus
K I N G F I S H— 2
rettich | nori | miso | sambai
D A G V A N G S T — 3
mosseltjes | fregola | venkel | jus bouillabaisse
A U S T R A L I S C H E W I N T E R T R U F F E L — 4
risotto | doperwt | beurre blanc
H O L L A N D S K A L F — 5
zwezerik | morielje | peterselie | jonge erwten | bearnaise
K A A S S E L E C T I E ‘van Tricht” — 6
vier kazen | garnituur | notenbrood
A A R D B E I — 7
crème patissier | vlierbloesem| yuzu
5-gangen € 85 — 1-2-3-5-7
6-gangen € 95 — 1-2-3-4-5-7
7-gangen € 105 — 1-2-3-4-5-6-7
Wijnarrangement per glas € 8
Kaas i.p.v. dessert € 6,50 supplement
Kaviaar 10 gr € 25 supplement
Op zaterdag serveren wij enkel ons Flavours & Passion menu.
F L A V O U R S
S P E C I A L S
v o o r / t u s s e n g e r e c h t e n
K N O L S E L D E R I J
amandel | bleekselderij | groene appel | citrus €21 (v)
K I N G F I S H— 2
rettich | nori | miso | sambai €26
3 x G A N Z E N L E V E R
steak tartare | sambai | witte druiven | macadamia | specerijenjus €25
h o o f d g e r e c h t e n
R O D E M U L
mosseltjes | venkel | fregola | jus bouillabaisse €42
V E G E T A R I S C H
wisselend vegetarisch hoofdgerecht met groenten in de hoofdrol €35 (v)
H O L L A N D S K A L F
zwezerik | morielje | peterselie | jonge erwten | bearnaise €39
J A P A N S E W A G Y U
kagoshima | ui | verse truffel | zwarte knoflook | miso €69
n a g e r e c h t e n
K A A S
vijf verschillende kazen met passend garnituur €15
F L A V O U R S S U R P R I S E
wisselend dessert met de smaken van dit seizoen €13
F L A V O U R S
S U R P R I S E
Dit menu serveren wij op naast het Flavours & Passion menu op woensdag en donderdag.
3-gangen €59
4-gangen €69
F L A V O U R S
L U N C H
Op donderdag, vrijdag en zaterdag serveren wij een wisselend lunch menu.
2-gangen € 49
3-gangen € 59