”In onze keuken werken wij met dagverse producten. Samen met onze leveranciers gaan wij iedere keer weer op zoek naar topproducten. Pure ingrediënten en pure smaken. Zorgen dat ieder ingrediënt het best tot zijn recht komt. Dat is onze uitdaging” – Chef-kok Ron Lemmens
In 2023 door Michelin onderscheiden met een ster.
In 2018 opgenomen in de Lekker500 en met 14 punten in de Gault&Millau gids.
In 2016, één jaar na de opening, tot 2020 bekroond door Michelin met een Bib Gourmand.
Bekijk hier onze actuele menukaart:
F L A V O U R S
& P A S S I O N
M E N U
Een menu met onze signatuur gerechten. Geeft onze keuken goed weer en zorgt voor de totaalbeleving. Met passie bereid!
N O O R D Z E E K R A B
appel | ganzenlever | yuzu | hazelnoot
K N O L S E L D E R I J
smoor terong | enoki | sesam | vinaigrette umami
T A R B O T
prei | La Ratte | Cevennen ui | beurre blanc
C O Q U I L L E*
risotto | truffel | maitake | jus de veau
A N J O U D U I F
cannelloni | rode biet | pastinaak | witlof | steranijs
G O U D R E I N E T
vanille | crème suisse | amandel
5-gangen € 95
* het menu is uit te breiden met ons signatuur gerecht
Wijnarrangement per glas € 9,50
Kaas i.p.v. dessert € 12,50 supplement
Kaviaar 10 gr € 25 supplement
Op zaterdag serveren wij enkel ons Flavours & Passion menu.
F L A V O U R S
S P E C I A L S
v o o r / t u s s e n g e r e c h t e n
K N O L S E L D E R I J
smoor terong | enoki | sesam | vinaigrette umami €27
L A N G O U S T I N E
pompoen | mango | paksoi | gele curry €35
S T E A K T A R T A R E
kalf | oester | bieslook |truffel | Japanse vinaigrette €31
C O Q U I L L E
risotto | truffel | maitake | jus de veau €33
h o o f d g e r e c h t e n
N O O R D Z E E T A R B O T
prei | La Ratte |Cevennen ui | truffel | beurre blanc €45
A N J O U D U I F
cannelloni | rode biet | pastinaak | witlof | steranijs €43
R U N D E R H A A S
eendenlever | truffel | seizoensgarnituur | jus naturel €45
K A L F S Z W E Z E R I K
ui | zwarte knoflook | artisjok | kalfsjus €44
n a g e r e c h t e n
K A A S
vijf verschillende kazen met passend garnituur €17
F L A V O U R S S U R P R I S E
wisselend dessert met de smaken van dit seizoen €15
F L A V O U R S
L U N C H
Op donderdag, vrijdag en zaterdag serveren wij een wisselend lunch menu.
2-gangen € 65
3-gangen € 75