”In onze keuken werken wij met dagverse producten. Samen met onze leveranciers gaan wij iedere keer weer op zoek naar topproducten. Pure ingrediënten en pure smaken. Zorgen dat ieder ingrediënt het best tot zijn recht komt. Dat is onze uitdaging” – Chef-kok Ron Lemmens
In 2023 door Michelin onderscheiden met een ster.
In 2018 opgenomen in de Lekker500 en met 15 punten in de Gault&Millau gids.
In 2016, één jaar na de opening, tot 2020 bekroond door Michelin met een Bib Gourmand.
Bekijk hier onze actuele menukaart:
F L A V O U R S
& P A S S I O N
M E N U
Een menu met onze signatuur gerechten. Geeft onze keuken goed weer en zorgt voor de totaalbeleving. Met passie bereid!
B I E T J E S
tomaat | girolles | Heezer geitenkaas | honing
S T E A K T A R T A R E
dashi | kimchi | shii-take | gember | Japanse vinaigrette
R O G V L E U G E L
gerookte paling |zuurkool | knolselderij | savora
C O Q U I L L E
aardpeer| zoete ui | verse truffel | beurre blanc
P A T R I J S
ganzenlever | spitskool | pastinaak | witlof | specerijenjus
V A N I L L E
witte chocolade | olijfolie | peer | truffel
5-gangen € 105
6-gangen € 120
Wijnarrangement per glas € 9,50
Kaas i.p.v. dessert € 12,50 supplement
Kaviaar 10 gr € 25 supplement
Op zaterdagavond serveren wij enkel ons Flavours & Passion menu.
F L A V O U R S
S P E C I A L S
v o o r / t u s s e n g e r e c h t e n
B I E T J E S
tomaat | girolles | Heezer geitenkaas | honing €27
L A N G O U S T I N E
buikspek | pompoen | Bretonse wortel | bisque tandoori €35
S T E A K T A R T A R E
dashi | kimchi | shii-take | gember | Japanse vinaigrette €31
h o o f d g e r e c h t e n
K A B E L J A U W
gerookte paling |zuurkool | knolselderij | savora €43
P A T R I J S
ganzenlever | spitskool | pastinaak | witlof | specerijenjus €43
R U N D E R H A A S
rossini | verse truffel | seizoensgarnituur | jus naturel €45
n a g e r e c h t e n
K A A S
vijf verschillende kazen met passend garnituur €18
F L A V O U R S S U R P R I S E
wisselend dessert met de smaken van dit seizoen €16
F L A V O U R S
L U N C H
Op vrijdag- en zaterdagmiddag serveren wij buiten ons Flavours & Passion menu en a la carte ook een wisselend lunch menu.
2-gangen € 65
3-gangen € 75