Skip to content
Krokante papadum:
- Leg de krokante papadum op een bordje
- Spuit een paar dopjes jalapeno creme en yuzugel erop (houd een beetje yuzugel over voor het voorgerecht!)
Tomatenexplosie:
- Leg amuselepels klaar
- Spuit een dopje Parmezaanse kaas mousse op de lepel
- Leg hierop zeer voorzichtig het balletje (let op, zeer breekbaar!)
- Spuit een dopje basilicumcrème op de bovenkant van het balletje
- Schep een beetje olijvencrunch erbij op de lepel
Kingfish & Noordzeekrab
- Haal voorzichtig de folie van het Kingfish rolletje af (dit gaat handig met een schaar) en strijk deze in met de dashi-lak.
- Verwarm de beurre blanc in een pannetje tot deze lauw/warm is.
- Leg het rolletje in een diep bord of kommetje.
- Voeg de bieslookolie toe aan de lauwwarme beurre blanc en schep om met een lepeltje tot er mooie druppeltjes gevormd worden.
- Spuit drie dotjes yuzugel op het Kingfish rolletje.
- Garneer af met de nastrium cress
- Giet de beurre blanc erbij
Langoustine
- Verwarm de bisque in een pannetje
- Bak de langoustines aan één zijde in een pan met olie. Breng de langoustine op smaak met zout
- Leg de langoustine in een diep bord en garneer af met de dotjes pompoencrème, paksoi en zoetzure pompoen
- Giet de beurre blanc erbij
Ravioli kalfswang
- Kook de ravioli 4 minuten af (let op: tegen de kook aan! niet te hard laten koken)
- Verwarm de geroosterde uienbouillon in een pannetje
- Leg de ravioli in een diep bord/kommetje
- Verdeel hierover de groenten
- Giet de warme bouillon over de ravioli
- Garneer af met rucola en parmezaanse kaas