Amuse

Amuse

 

Krokante papadum:

  • Leg de krokante papadum op een bordje
  • Spuit een paar dopjes jalapeno creme en yuzugel erop (houd een beetje yuzugel over voor het voorgerecht!)

Tomatenexplosie:

  • Leg amuselepels klaar
  • Spuit een dopje Parmezaanse kaas mousse op de lepel
  • Leg hierop zeer voorzichtig het balletje (let op, zeer breekbaar!)
  • Spuit een dopje basilicumcrème op de bovenkant van het balletje
  • Schep een beetje olijvencrunch erbij op de lepel

Voorgerecht

Kingfish & Noordzeekrab

 

Kingfish & Noordzeekrab

  • Haal voorzichtig de folie van het Kingfish rolletje af (dit gaat handig met een schaar) en strijk deze in met de dashi-lak.
  • Verwarm de beurre blanc in een pannetje tot deze lauw/warm is.
  • Leg het rolletje in een diep bord of kommetje.
  • Voeg de bieslookolie toe aan de lauwwarme beurre blanc en schep om met een lepeltje tot er mooie druppeltjes gevormd worden.
  • Spuit drie dotjes yuzugel op het Kingfish rolletje.
  • Garneer af met de nastrium cress
  • Giet de beurre blanc erbij

Langoustine

Langoustine

 

Langoustine

  • Verwarm de bisque in een pannetje
  • Bak de langoustines aan één zijde in een pan met olie. Breng de langoustine op smaak met zout
  • Leg de langoustine in een diep bord en garneer af met de dotjes pompoencrème, paksoi en zoetzure pompoen
  • Giet de beurre blanc erbij

Ravioli

Ravioli kalfswang

 

Ravioli kalfswang

  • Kook de ravioli 4 minuten af (let op: tegen de kook aan! niet te hard laten koken)
  • Verwarm de geroosterde uienbouillon in een pannetje
  • Leg de ravioli in een diep bord/kommetje
  • Verdeel hierover de groenten
  • Giet de warme bouillon over de ravioli
  • Garneer af met rucola en parmezaanse kaas